Consulten

 De intake

 

Tijdens dit eerste consult neem ik een aantal voor mij belangrijke vragen met u door, die betrekking hebben op uw eet - en leefgewoonten. Afhankelijk van uw persoonlijkheid kies ik daarna voor de methode die het beste bij u past. U houdt eventueel 14 dagen een voedingsdagboek bij, dat u daarna mij ter beoordeling mailt of bij mij  bezorgt. Verder wordt aan de hand van uw lengte en gewicht de BMI berekend. Aan de hand hiervan bepalen we samen uw streefgewicht.

 

 Het tweede consult

 

Ongeveer 3 weken later vindt het tweede consult plaats. Van uw gegevens heb ik uitvoerig kennis genomen en aan de hand daarvan heb ik een plan gemaakt. Ieder mens is uniek en mijn plan voor u kan dan ook anders zijn ten opzichte van een andere cliĆ«nt. Samen bespreken we dit plan en kijken wat haalbaar is. Soms zijn kleine aanpassingen in de voeding al voldoende. Zo nodig krijgt u leuke recepten mee die eenvoudig te bereiden zijn en ook tips voor verantwoorde en smakelijke tussendoortjes.

 

 Vervolg consulten

 

Tijdens de vervolgconsulten worden allerlei zaken met u doorgenomen. We bespreken de eventuele moeilijkheden die u ervaart tijdens het bewust worden en veranderen van uw eetpatroon. Ook het onderwerp bewegen zal aan de orde komen tijdens dit consult. U wordt natuurlijk ook gewogen en het resultaat wordt besproken. Als er nog vragen zijn of onderwerpen die voor u belangrijk zijn bespreken we die.

 

 Weegmomenten

 

We kijken naar uw gewicht en de vorderingen die u hebt gemaakt en bespreken hoe u de afgelopen periode heeft ervaren.

 

Draag bij het weegmoment steeds dezelfde kleding, bijvoorbeeld een trainingspak of joggingpak.

We hebben 2 gasten en geen leden online